Bli medlem i IK Sisu

IK Sisu hälsar såväl  alla ”gamla” som nya medlemmar välkomna till  klubben år 2022, både du som aktivt tränar, du som är ledare, du som arbetar i kommittéer, du som är förälder, du som brukar ställa upp som  funktionär och du som på något sätt vill stötta klubben.

IK Sisu är en friidrottsklubb som är till för alla som gillar friidrott. Vår verksamhet riktar sig till barn, ungdomar och vuxna.

Det går att bli medlem på olika sätt; som aktiv medlem, som familj eller som passiv medlem.

Genom att anmäla er eller ert barn till IK SISU godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (Dataskyddsförordningen)

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som t.ex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på IK SISU officiella hemsida samt IK SISU:s gruppsidor på Facebook. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till This is a mailto link

Om du är ny medlem måste du registrera dig. Betala därefter medlemsavgiften enligt nedan.

Vid årsmötet den 4 februari 2022 beslutades att medlemsavgiften ska vara den samma som 2021. För medlemsavgifterna vill vi i klubben försöka bedriva en bra verksamhet och ge alla chansen som vill träna och tävla i friidrott. Medlemsavgiften  är relativt låg och klubben kommer  inte att ta ut  någon särskild träningsavgift.

För 2022 gäller följande medlemsavgifter.

Medlemsavgift i SEK/2022

Aktiv, född 2009 och senare

Aktiv, född 2008 och tidigare

Aktiv oavsett ålder

För dig som deltar i tävlingar där startavgiften överstiger 300:-/gren el lopp

Familj

En familj = ej aktiva vuxna + ev. aktiva barn födda 2009 eller senare

För dig som inte deltar aktivt i träning eller tävling

Välkomna till IK Sisu!
1. Om du inte tidigare är medlem registrerar du dina uppgifter här.

2. Betala in medlemsavgiften på IK Sisu:s Bankgiro 5749-5319. Ange namn och födelseår på alla som avgiften gäller.

Uppdaterad: 04 FEB 2022 22:41

Följ oss på!