Hoppa till sidans innehåll

Nyhet Klubbkläder

09 FEB 2021 11:32
IK Sisu har inlett ett samarbete med Stadium (Craft) om nya klubbkläder!
Vi är i en startfas, så mycket är nytt även för oss och justeringar kommer ske under resans gång.
Läs mer nedan.
  • Uppdaterad: 09 FEB 2021 11:32

Du beställer de flesta kläderna själv från Stadium.se och får dom hemskickade till dig, fri frakt över 399:- eller så kan du välja att hämta ut ditt paket gratis i valfri Stadium butik. 


Det finns några plagg som i dagsläget är beställningsvaror, även nästan alla herr och damplagg i stl XXL och XXXL är beställningsvaror. Detta är plagg som inte Stadium har i lager. Man kan inte beställa dessa själv på Stadium.se utan beställningen måste gå via föreningen. De plaggen i större stl som inte går att beställa på Stadium.se markeras som slutsålda på Stadium.se. 

Beställningar av beställningsvaror kommer föreningen att lägga efter behov.


Kläderna levereras inklusive klubbtryck som ingår i priset. 


Produkter som finns i Stadiums lager levereras inom 3-8 arbetsdagar. Produkter som är beställningsvaror levereras inom 20 arbetsdagar. 


Beställer du dina kläder på Stadium.se så sker betalningen av dina kläder direkt till Stadium. Beställer föreningen dina kläder så sker betalningen av dina kläder till föreningen, då föreningen faktureras för beställningsvaror. 

Sortiment Stadium.se

Beställningsvaror


Klädprovning

Vill man testa, känna och klämma på kläderna, så kommer klubben få låna provstegar med kläder av Stadium. Vi har inte fått alla kläder till oss ännu. När vi fått till oss dessa så kommer det med jämna mellanrum finnas möjlighet att testa kläderna hos oss. Information om när dessa tillfällen blir kommer att informeras löpande.

Sortimentet finns tillgängligt att testa hela tiden på Stadium A6 i Jönköping. Det mesta av sortimentet och storlekar finns tillgängligt där. 


Stöd din förening!

Stadium har ett koncept som heter Stöd din förening, bonus till alla!

Om du är eller blir vanlig Stadium medlem så kan ni logga in på Stadium.se och klicka på stöd din förening och sök på IK Sisu och välj att stödja oss. 

Om man väljer att göra detta så stödjer man föreningen med 3% extra i bonus på alla privata inköp som görs hos Stadium, både på nätet och i butik. Man förlorar inte något på sin egna bonus. 


Adidas

Föreningen har fortfarande ett lager kvar av t-shirts, linnen och toppar från Adidas. 

Dessa kommer vi fortsätta sälja och dessa produkter finns i dagsläget inte i sortimentet från Craft.

Dessa plagg kan du köpa och få direkt och betalningen sker till föreningen. 


Har ni frågor och funderingar på beställningar eller kläderna eller vill du göra en beställning av beställningsvarorna så kontakta Kristin Fägerskjöld This is a mailto link


E-post: Adressen GömdFölj oss på!

 

Samarbetspartners

 

 

 

Postadress:
IK Sisu - Friidrott
Skogsvallen 3
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0738430925
E-post: This is a mailto link

Se all info