Hoppa till sidans innehåll

Ullmax-kläder


IK Sisu säljer ULLMAX – funktionskläder till mycket bra priser! Passa på och köp varma kläder till vintern så du kan träna utomhus.

Köp ullmax-kläder

Köp bra funktionskläder från Ullmax genom IK Sisu. Samtidigt som du får bra kvalitetskläder till rimliga priser stöttar du klubben (se sortimentet på www.ullmax.se). 

Ullmax är ett företag som tillverkar funktionskläder av bra kvalitet och säljer de till bra priser. Alla Ullmax-plagg är perfekt kombinerade med varandra för maximal komfort; microfiber transporterar bort fukten från kroppen och ullprodukterna håller dig varm, även om du blir fuktig.

 

Försäljning av produkterna från Ullmax sker genom idrottsföreningar och nu är IK Sisu en av dem. På Ullmax hemsida, www.ullmax.se kan du titta på hela deras kollektion. Av värdet för det vi tillsammans säljer ullmax-kläder får klubben 30%. Det här tror vi kan bli ett bra tillskott till klubbens verksamhet så att vi kan ta emot ännu fler ungdomar än vad vi har idag och kan ge dem en meningsfull fritidssysselsättning – att träna friidrott.

 

 

Klubben har en demonstrationsväska med provkläder som du kan få låna med dig och försöka sälja till vänner, bekanta, familjen eller t.ex. till dina arbetskompisar.

Är du intresserad är du välkommen att kontakta klubbens Ullmax-ansvarige, Maria Holmberg. Du kan ringa Maria på tel. 0380 – 747 12 eller maila henne på e-post This is a mailto link.

 

Passa på och köp bra kläder till bra priser samtidigt som du stöttar IK Sisu!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:17 Skribent: Ebba KnutssonFölj oss på!

 

Samarbetspartners

 

 

 

Postadress:
IK Sisu - Friidrott
Skogsvallen 3
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0738430925
E-post: This is a mailto link

Se all info